لیپوماتیک برای چه کسانی مضر است؟ - دکتر وفائی

لیپوماتیک برای چه کسانی مضر است؟


لیپوماتیک یکی از روش‌های غیر تهاجمی برای برداشتن چربی‌های اضافی بدن و رسیدن به اندام ایده‌آل است. اما آیا تمام کسانی که مشکل تناسب اندام دارند و می‌خواهند چربی اضافی را حذف کنند، می‌توانند از این روش استفاده کنند؟

در این مطلب کاندیدهای نامناسب برای عمل لیپوماتیک را بررسی می‌کنیم. پس تا پایان این مطلب همراه باشید.

لیپوماتیک برای چه کسانی مضر است؟ - دکتر وفائی

کسانی که نباید عمل لیپوماتیک انجام دهند

پزشک پیش از انجام عمل لیپوماتیک، در جلسه مشاوره شرایط عمومی و وضعیت سلامتی متقاضی لیپوماتیک را بررسی می‌کند. همچنین درباره عوارض و مراقبت‌های بعد از عمل توضیحاتی را ارائه می‌کند. در صورتی که افراد متقاضی یکی از شرایط زیر را داشته باشند، به عنوان کاندیدهای نامناسب برای عمل لیپوماتیک معرفی می‌شوند.

۱. افرادی که چاقی مفرط دارند

لیپوماتیک روش مناسبی برای رسیدن به تناسب اندام است اما کسانی که چاقی مفرط دارند و تمام قسمت‌های بدن آن‌ها چربی اضافی دارد، کاندیدهای نامناسب برای عمل لیپوماتیک هستند. زیرا امکان انجام لیپوماتیک در کل بدن وجود ندارد.

به این افراد توصیه می‌شود ابتدا با رعایت رژیم غذایی و ورزش منظم وزن خود را کاهش دهند. سپس برای برداشتن چربی موضعی در قسمتی از بدن مانند شکم، پهلو ران یا بازو اقدام کنند.

۲. ابتلا به بیماری‌های عفونی

یکی دیگر از شرایطی که پزشک قبل از لیپوماتیک بررسی می‌کند، وضعیت ابتلا به بیماری‌های عفونی است. کسانی که به بیماری عفونی مبتلا باشند، سیستم ایمنی ضعیفی دارند و کاندیدهای نامناسب برای عمل لیپوماتیک هستند.

۳. حساسیت به لیدوکائین

یکی از مزایای استفاده از روش لیپوماتیک این است که می‌توان بدون نیاز به بیهوشی، با استفاده از لیدوکائین لیپوماتیک را انجام داد. اما کسانی که به لیدوکائین حساسیت دارند، کاندیدهای نامناسب برای عمل لیپوماتیک هستند. به همین دلیل یکی از موارد بااهمیتی که پزشک در جلسه مشاوره بررسی می‌کند حساسیت به لیدوکائین است.

لیپوماتیک برای چه کسانی مضر است؟ - دکتر وفائی

۴. مبتلایان به بیماری هموفیلی

کسانی که مبتلا به هموفیلی هستند هنگام خونریزی توانایی انعقاد خون ندارند. به همین دلیل با جراحی، حجم زیادی خون از بدن آن‌ها خارج می‌شود. به همین دلیل مبتلایان به بیماری هموفیلی به عنوان کاندیدهای نامناسب برای عمل لیپوماتیک هستند.

حتی افرادی که مشکل هموفیلی ندارند هم به توصیه پزشک باید مدتی قبل از عمل لیپوماتیک داروهای انعقاد خون مانند وارفارین، آسپرین و … استفاده نکنند.

لیپوماتیک برای چه کسانی مضر است؟ - دکتر وفائی

۵. خانم‌های باردار و شیرده

با اینکه لیپوماتیک یک روش ساده و آسان برای لاغری و رسیدن به اندام ایده آل است، اما خانم‌ها در دوران بارداری نمی‌توانند لیپوماتیک انجام دهند. زیرا اضافه وزن دوران بارداری طبیعی است و خانمی که باردار است تا زمان وضع حمل نمی‌تواند لیپوماتیک انجام دهد.

همچین خانم‌ها در دوران شیردهی به دلیل عوارض بیهوشی نمی‌توانند چربی‌های اضافی بدن را با لیپوماتیک حذف کنند.

بنابراین خانم‌های باردار، کسانی که به تازگی زایمان کرده‌اند و خانم‌های شیرده نمی‌توانند از لیپوماتیک برای از بین بردن چربی‌های انباشته در بدن استفاده کنند.

بد نیست بدانید یکی از باورهای اشتباه درباره لیپوماتیک این است که احتمال بارداری را کاهش می‌دهد و عامل خطر ناباروری است. اما واقعیت این است که لیپوماتیک فقط بر روی سلول‌های چربی تاثیر دارد و بر اندام جنسی و باروری تاثیری نمی‌گذارد.

حتی بر خلاف باور اشتباه برخی از افراد، انجام لیپوماتیک در خانم‌های چاق باعث می‌شود چربی اضافی شکم و پهلو آب شود و احتمال باروری افزایش پیدا کند.

۶. مبتلایان به پرفشاری خون

یکی دیگر از موارد ممنوعیت لیپوماتیک برای کسانی است که به پرفشاری خون یا بیماری‌های قلبی و عروقی هستند. زیرا بیهوشی برای این افراد مضر است و مشکلاتی را ایجاد می‌کند. مگر اینکه پزشک برای متقاضیان لیپوماتیک که بیماری قلبی و عروقی یا پرفشاری خون دارند، به جای بیهوشی از بی‌حسی موضعی استفاده کنند.

لیپوماتیک برای چه کسانی مضر است؟ - دکتر وفائی

۷. سن کمتر از ۱۸ و بالای ۴۵ سال

یکی دیگر از کاندیدهای نامناسب برای عمل لیپوماتیک، سن کمتر از ۱۸ سال و بیشتر از ۴۵ سال است. زیرا در این محدوده سنی احتمال ایجاد عارضه بر سلامتی فرد بیشتر است.

کسانی که کمتر از ۱۸ سال سن دارند، هنوز به رشد قدی و وزنی کافی نرسیده‌اند و از نظر جسمی و روحی برای عمل لیپوماتیک مناسب نیستند. بنابراین باید جراحی لیپوماتیک را به زمان بعد از ۱۸ سالگی موکول کنند.

همچینین سن بالای ۴۵ سال موجب از بین رفتن خاصیت ارتجاعی پوست می‌شود. به همین دلیل کسانی که سن بیشتر از ۴۵ سال دارند، نباید عمل لیپوماتیک انجام دهند. حتی احتمال بروز عوارضی مانند عفونت، هماتوم و ترومبو آمبولی در این افراد بیشتر است.

۸. مبتلایان به دیابت

لیپوماتیک از جدیدترین روش‌های حذف چربی اضافی بدن است. اما کسانی که دیابت دارند نمی‌توانند از لیپوماتیک برای رسیدن به وزن و اندام ایده‌آل استفاده کنند. زیرا یکی از عوارض لیپوماتیک برای مبتلایان به دیابت آمبولی است که ممکن است جان آن‌ها را به خطر بیندازد.

لیپوماتیک برای چه کسانی مضر است؟ - دکتر وفائی

۹. سیگار کشیدن مانع لیپوماتیک

کسانی که به دنبال کاهش وزن و پیکراتراشی هستند نباید سیگار بکشند. زیرا سیگار کشیدن از عوامل بااهمیتی است که باعث می‌شود فرد پس از لیپوماتیک، در معرض خطر ابتلا به نکروز پستی قرار بگیرد. نکروز پوست هم عارضه خطرناکی است که اگر به درستی درمان نشود، احتمال مرگ را افزایش می‌دهد.

به همین دلیل پزشک قبل از انجام لیپوماتیک درباره مصرف سیگار سوال می‌کند و در صورتی که فرد سیگاری باشد به او توصیه می‌کند سه هفته قبل از عمل، سیگار را ترک کند.

۱۰. کسانی که نقص سیستم ایمنی دارند

لیپوماتیک روشی است که با آن سلول‌های چربی اضافی بدن آب می‌شود و به شیوه صحیح تخلیه می‌شود. اما کسانی که نقص سیستم ایمنی دارند، مانند کسانی که ایدز، لوپوس یا ام اس دارند، کاندیدهای نامناسب برای عمل لیپوماتیک هستند.

لیپوماتیک برای چه کسانی مضر است؟ - دکتر وفائی

۱۱. کسانی که پوست شل و افتاده دارند

گروه دیگری از افراد که کاندیدها نامناسبی برای عمل لیپوماتیک هستند، کسانی‌اند که به طور ناگهانی کاهش وزن شدیدی داشته‌اند و به دنبال کاهش وزن، پوست آن‌ها شل و افتاده شده است. این افراد به دلیل اینکه عضله قوی ندارند و پوست آن‌ها حالت ارتجاعی مناسبی ندارد، کاندیدهای نامناسب برای عمل لیپوماتیک هستند.

جمع‌بندی

لیپوماتیک روش مناسبی برای از بین بردن چربی اضافی در اندام‌های مختلف نظیر ران، بازو، شکم، غبغب و .. است. با اینکه این روش عوارض جدی و خطرناکی ندارد، اما برخی از افراد کاندیدهای نامناسب برای عمل لیپوماتیک هستند که در این مطلب سعی کردیم آن‌ها را معرفی کنیم.

کلینیک دکتر وفائی انواع خدمات زیبایی پوست و مو نظیر لیپوماتیک، لیزر درمانی، بوتاکس، کاشت ابرو و… را به متقاضیان ارائه می‌کند.

کلینیک دکتر وفائی

دکتر حمیدرضا وفائی پس از اخذ بورد تخصصی جراحی زیبایی و پلاستیک و طی دوره های لیزر درمانی در حال حاضر ارائه دهنده‌ی خدماتی چون جراحی شکم و سینه ، جراحی پلک ، کاشت مو و ابرو، لیپوماتیک و پیکرتراشی ،تزریق ژل ، چربی و بوتاکس می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *