Skinny abdomen

عمل بینی استخوانی

عمل بینی استخوانی : افرادی که قصد انجام جراحی زیباییی بینی دارند معمولا سوال های زیادی ذهنشان را درگیر می کند. یکی از سوال هایی که ذهن متقاضیان را درگیر می کند شناخت نوع بینیشان است.

عمل بینی استخوانی

بینی های استخوانی به بینی میگویند که حالت قوز شکل دارند معمولا به آن ها دماغ عقابی هم میگویند در همه جای کشور این نوع دماغ استخوانی وجود دارد اما ممکن است بر اساس ژنتیک بیشتر در نواحی شمال کشور دیده شود.عمل بینی استخوانی  یکی از رایج ترین جراحی های بینی در ایران محسوب می شود

بینی استخوانی

بینی شامل ۳ لایه‌ی اصلی است:

۱-لایه عضلانی ظریف که به قسمت زیرین خود چسبیده
۲- لایه اسکلت استخوانی غضروفی بینی
۳-لایه پوشاننده از مخاط و پوست در قسمت داخلی بینی

درکل یک سوم بالای بینی را استخوان و دو سوم پایینی آن را غضروف تشکیل داده است. اگرچه ممکن است برجستگی و قوز بینی تنها محدود به یکی از دو بخش استخوانی و یا غضروفی باشد. این بافت‌های استخوانی و غضروفی در صورت ما نقش بزرگی را بازی می‌کنند و نه تنها در زیبایی صورت ما تاثیر دارند بلکه باعث عملکرد درست بینی می‌شوند.
بینی استخوانی دارای حالت خمیدگی و برآمدگی در قسمت پل بینی است که دلیل به وجود آمدن آن رشد بیش از اندازه غضروف بینی در اثر عوامل وراثتی و ضربه وارد شدن به استخوان بینی است.

علل غوز و برآمدگی روی بینی

عمل بینی استخوانی

برآمدگی های روی بینی استخوانی می تواند به علل مختلفی به وجود بیاید که این علل در ادامه آمده است:

۱) عوامل ارثی

به صورت ژنتیکی و مادرزادی ممکن است بینی استخوانی و غضروفی به ارث برسد. در این موارد با رسیدن به سن بلوغ بزرگی بینی نمایان می شود.

۲) عوامل محیطی

بینی ممکن است به علت های مختلف و بر اثر ضربه دچار مشکل شود . عواملی مانند تصادف، ضربه در ورزش می تواند منجر به شکستگی بینی شود که در این موارد معمولا همراه با شکستگی، مشکلات تنفسی نیز برای فرد به وجود می آید.

روش های انجام عمل بینی استخوانی

این نوع جراحی معمولا به دو دلیل صورت می‌گیرد :

۱-درمانی :

هدف بهبود عملکرد طبیعی بینی و درمان مشکلاتی از قبیل پولیپ بینی، انحراف بینی و … است.

۲-زیبایی :

مشکل و ایرادات ظاهری بینی از قبیل قوز بینی، بزرگ بودن حفره‌های بینی و … را برطرف می‌کند.با توجه به نوع بینی عمل زیبایی بینی استخوانی به دو شکل بسته و باز انجام می شود.

عمل بینی استخوانی

 

عمل بینی به روش باز

عمل رینوپلاستی باز برای ایجاد تغییرات اساسی در ظاهر بینی مورد استفاده قرار می گیرد. در طول این جراحی، جراح با برش تیغه و پره های بینی می تواند با جزییات بر روی آناتومی بینی کار کند. از فواید این روش می توان به تسلط کامل جراح به غضروف و ساختار بینی اشاره کرد که کنترل و دقت وی را دوچندان می کند.

عمل بینی به روش بسته

در عمل بینی بسته تیغه بینی برشی ندارد و برش ها در داخل بینی انجام می شود. در ادامه مانند روش باز استخوان از غضروف و استخوان جدا می شود تغییرات مدنظر اعمال می شود. از مزایای این روش می توان به عدم ایجاد زخم بر روی تیغه بینی، زمان کمتر جراحی، تورم کمتر و بهبودی سریع تر اشاره کرد.

موفقیت عمل بینی استخوانی

انجام عمل بینی استخوانی به دلیل پوست نازک تر بینی استخوانی به مراتب از بینی گوشتی آسان تر است. البته باید در نظر داشت بینی هایی که از ترکیب استخوان و غضروف تشکیل شده اند کار جراح را سخت می کنند اما در کل می توان گفت جراحی زیبایی بینی استخوانی از نوع گوشتی آسان تر است و نتیجه مطلوب تری به همراه دارد.

به بیان دیگر می توان گفت هر قدر استخوان و غضروف های محکم بینی بیشتر باشد احتمال اینکه فرد به نتیجه دلخواه خود برسد بیشتر است اما نمی توان جواب قطعی به بیمار برای موفقیت بینی استخوانی اعلام کرد.

عمل بینی استخوانی

نازک بودن پوست بینی

همانطور که ضخیم بودن پوست بینی می تواند جراحی بینی را دچار مشکل کند بیش از حد نازک بودن پوست بینی نیز می تواند جراح را با مشکل رو به رو کند. نکته مثبت نازک بودن پوست بینی در عمل زیبایی بینی استخوانی تورم کمتر و به جا نماندن زخم جای برش بعد از عمل بینی است.

اما نکته منفی نازک بودن پوست این است که کوچک ترین مشکل بعد از عمل بینی در پوست های نازک خود را نشان می دهند و آشکار هستند. بزرگ ترین چالش جراح برای متقاضیان با پوست نازک، جراحی بینی بدون عیب و نقص است زیرا هیچ نقصی زیر پوست نازک پنهان نمی ماند. به همین دلیل توصیه می شود جراحی را انتخاب کنید که در نمونه های کار او مشابه بینی خود را مشاهده کرده اید ، زیرا این جراح با چالش های هنگام عمل بینی شما آشنا است و می تواند شما را به نتیجه دلخواهتان برساند.

عمل زیبایی بینی استخوانی با لیزر

زمانی که حرف از عمل بینی با لیزر می شود، افراد عملی بدون خونریزی و درد را تصور می کنند و این یک ترفند برای بازاریابی در دنیای جراحی پلاستیک است. اما آیا می توان استخوان و غضروف های سفت بینی را با لیزر شکل داد؟ جواب به طور قاطعانه خیر است. از لیزر می توان برای اصلاح آکنه های بینی و یا ترمیم پوست آن بهره برد اما برای تغییر شکل بینی روش مناسبی نیست و اغلب پزشکان جراحی بر این عقیده هستند که عمل بینی با لیزر فقط جنبه بازاریابی و تبلیغاتی دارد و کمکی نخواهد کرد.

نکات مهم بعد از عمل بینی استخوانی

عمل بینی استخوانی

۱-دوره‌ی نقاحت معمولا برای هر کسی متفاوت است، اما توصیه می‌شود بیمار تا ۳ روز پس از جراحی بینی استراحت کامل داشته باشد و تا چهار هفته مراقبت‌های ویژه انجام دهد و از فعالیت‌های شدید ورزشی خودداری کند. ممکن است پس از جراحی ورم خفیف و کبودی دور چشم داشته باشید که بعد از ۲ هفته از بین می‌روند.
۲-برای کاهش کبودی می‌توانید از کمپرس یخ استفاده کنید.
۳-از خنده و گریه شدید خودداری کنید
۴-بیمار بعد از عمل بینی از خوردن غذاهای سفت خودداری کند.و نوشیدن آب زیاد و خوردن غذاهای مایع توصیه می‌شود (از نوشیدن مایعات با نی بپرهیزد).
۵-از انجام فعالیت‌های سنگین خودداری کنید.
۶-مراقب باشید گچ بینی‌تان خیس نشود.
۷-داروهایی که باعث رقیق شدن خون می‌شود، مصرف نکنید.داروهای‌های تجویز شده پزشک را به موقع مصرف کنید تا از هر گونه عفونت جلوگیری شود.
۸-تا دو هفته بعد از عمل دماغ از استعمال دخانیات خودداری کنید.

عمل بینی طبیعی برای چه کسانی مناسب است

عمل  بینی طبیعی (رینوپلاستی) می‌تواند ظاهر و اعتماد به نفس را افزایش دهد، اما الزاماً نمی‌تواند ظاهر شما را به ظاهر ایده‌آل مورد نظرتان تغییر دهد یا باعث شود دیگران با شما رفتار و برخورد متفاوت داشته باشند. قبل از تصمیم‌گیری درباره عمل جراحی، به دقت به انتظارات خود فکر و در این رابطه با پزشک متخصص جراحی بینی صحبت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.