نحوه جراحی بینی
نحوه جراحی بینی : هنگام عمل جراحی زیبایی بینی جراح علاوه بر رفع عیب و ایرادات احتمالی که بیشتر مربوط به انحراف و یا قوز روی قسمت تیغه است باید بینی را به شکلی درآورد که در عین زیبایی تعادل اعضای صورت فرد حفظ شود
مراحل تصمیم گیری برای نحوه جراحی بینی
هدف از جراحی بینی علاوه بر دست یافتن به زیبایی می تواند مشکلات جسمی بیمار را نیز بهبود بخشد . بعنوان مثال برخی از مشکلات بینی که می توان به آنها اشاره کرد شامل: باز کردن راه های باریک بینی و اختلالات و نقائص مادر زادی و ساختاری و انحراف تیغه بینی به منظور بهبود مشکلات تنفسی و رفع نقص است
قبل از تصمیم گیری برای نحوه جراحی بینی باید انتظارات خود از جراحی بینی را مشخص کنید اولین قدم برای جراحی بینی مشاوره با یک جراح متخصص برای درک مراحل و فرآیندها و آشنایی با نحوه جراحی بینی است. در این مرحله بیمار باید دقیقا به متخصص خود بگویید چه انتظاری از جراحی بینیتان دارید و می خواهید بینی تان چه شکلی شود.
مراحل ونحوه جراحی بینی چگونه است
در ابتدا متخصصان بیهوشی بیمار را بیهوش کرده و بعد از اطمینان از سلامتی کامل، تحویل تیم جراحی میدهندمعمولا دو روش جراحی باز یا بسته شایع میباشد که اختلاف آنها در برش کولوملا میباشد. در روش باز کولوملا برش میخورد. در واقع در روش باز بعد برش خوردن کولوملا پوست از روی ساختار زیرین بلند شده و میتوان دید مستقیم روی اجزای بینی داشت.
بعد از انجام تغییرات لازم در قسمتهای استخوانی و غضروفی پوست برگردانده و دوخته میشود. در این مرحله در صورت نیاز پرههای بینی برش خورده و کوچکتر میگردد. در انتهای جراحی بنابر سلیقه جراح از تامپون داخل بینی یا اسپلینت داخل بینی یا در بعضی موارد بدون قراردادن چیزی داخل بینی، استفاده میگردد.
سپس از چسبهای یک سانتی برای پوشاندن بینی استفاده و در انتها از اسپلینهای حساس به حرارت برای شکل گرفتن قسمت استخوانی بینی استفاده میشود و در انتها بیمار تحویل سرویس بیهوشی جهت ریکاوری میگردد.
بیمار بعد از به هوش آمدن به مدت نیم تا یک ساعت در اتاق ریکاوری تحت نظر است و بعد از اطمینان کامل تحویل بخش میگردد. معمولا بعد از حدود ۴ ساعت و هوشیاری کامل و نوشیدن مایعات و قدم زدن و ادرار کردن، بیمار مرخص میشود
مزیت نحوه جراحی باز بینی
در جراحی باز دید پزشک متخصص بهتر است و راحت تر می تواند تغییرات لازم را انجام دهد در صورتی که در جراحی بسته این امکان به راحتی وجود ندارد . در جراحی باز توانایی برای انجام عمل در بینی های مشکل سهولت در گذاشتن گرافت های غضروفی و استخوانی یا پروتز ها بیشتر است .
مزیت نحوه عمل بینی به صورت بسته
۱-برش پوستی در ناحیه کلوملا را ندارد.
۲-زمان عمل کوتاه تر است.
۳-تورم بعد از عمل کمتر است.
آیا بیمه درمانی و یا تکمیلی مبلغ هزینه جراحی بینی را پرداخت میکند
در مورد جراحی بینی ترمیمی که ماهیت درمانی دارد و برای رفع مشکلاتی از جمله عملکرد تنفسیافراد و یا ساختار داخلی بینی انجام می شود، امکان دارد بیمه های درمانی و یا بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه طراحی و یا کل هزینه جراحی بینی را به فرد پرداخت کنند.
در کل بیمه های درمانی همانطور که از اسم آنها پیداست مواردی را که مربوط به درمان افراد میگردد را تحت پوشش بیمه قرار میدهند.اما هیچ کدام از شرکت های بیمه تکمیلی و یا بیمه های درمانی هیچ نوع جراحی زیبایی را از جمله جراحی زیبایی بینی، که هدف شخص از انجام آن فقط جنبه زیبایی دارد را تحت پوشش خود قرار نمی دهند، و بیمار باید تمام هزینه های جراحی زیبایی را خود پرداخت کنند.
حال در مواردی نادر که فرد بیمار دچار مثلاً پولیپ بینی است و تصمیم دارد، در کنار عمل درمانی پولیپ بینی خود را جراحی زیبایی نیز انجام دهد، امکان دارد شرکت های بیمه هزینه آن بخش است جراحی که مربوط به پولیپ بینی است که جنبه درمانی دارد را، پرداخت کنند و بخش دیگر که مربوط به زیبایی می شود را پرداخت نکنند.
اقدامات قبل از جراحی بینی
۱-آزمایش هایی که جراح بینی برای شما تجویز کرده است را انجام دهید.
۲-جواب آزمایش ها را با خود در روز جراحی بینی همراه داشته باشید.
۳-از کشیدن سیگار، مصرف الکل و غیره پرهیز کنید.
۴-مصرف دارو های گیاهی و امگا سه و دیگر دارو هایی که موجب غلظت خون می شوند پرهیز کنید.
۵-اگر به بیماری خاصلی مبتلا هستید یا داروی خاصی استفاده می کنید حتما جراح بینی خود را مطلع کنید.
۶-در صورتی که به سرماخوردگی مبتلا شدید حتما جراح بینی خود را مطلع و انجام جراحی بینی را به تاخیر بیاندازید.
۷-حتما همراهی را برای انجام چنین جراحی زیبایی بینی با خود همراه داشته باشید.
اقدامات بعد از جراحی بینی
۱-از رژیم غذایی مایعات شروع کنید.
۲-در روز های ابتدایی پس از جراحی بینی از غذا های نرم استفاده کنید.
۳-به آرامی مسواک بزنید.
۴-لباسی راحت بپوشید.
۵-از انجام فعالیت های سخت پرهیز کنید.
۶-نحوه صحیح چسب زدن به بینی را به خوبی از جراح بینی خود بیاموزید.
۷-از کیسه یخ برای بهبودی تورم و کبودی محل درمان استفاده کنید.
عوامل موثر در هزینه جراحی بینی
عوامل مختلفی بر مبلغ هزینه عمل بینی تاثیر گذار است که در زیر به آنها می پردازیم:
۱-پزشک متخصص جراحی بینی
اصلی ترین فاکتور در هزینه عمل بینی مهارت پزشک متخصص جراحی زیبایی بینی است. این تخصص با توجه به تجربه، شهرت ،سابقه جراحی و وجود تعداد بیماران راضی از نتیجه جراحی پزشک تاثیر خبر تعیین مبلغ هزینه عمل بینی را دارد.
۲-محل جراحی بینی
جراحی زیبایی بینی در دو محل انجام می گردد یکی بیمارستان و دیگری کلینیک جراحی:
مسلما امکانات بیمارستان بسیار پیشرفتهتر است که کلینیک های جراحی است. که البته بیمارستانهای دولتی معمولاً جراحیهای درمانی بینی را انجام می دهند ولی در بیمارستان های خصوصی جراحی زیبایی بینی هم انجام می شود که به تبع نسبت به کلینیک های جراحی هزینههای اتاق عمل در بیمارستان های خصوصی چند برابر است.
همین موضوع باعث شده است که اکثر پزشکان جراح زیبایی بینی بیماران خود را در کلینیک های جراحی عمل کنند تا هزینه اتاق عمل برای بیمار کمتر شود تا بتوانند مبلغ هزینه عمل بینی را کاهش دهند.البته در مواردی که مثلاً بیمار مستعد خونریزی است به ناچار باید جراحی زیبایی بینی آن در بیمارستان انجام شود تا توست دستگاه های پیشرفته تر سلامت بیمار تحت کنترل قرار گیرد.
۳-متخصص بیهوشی
برای انجام جراحی بینی نیازمند آن است که بیمار بیهوش گردد و پروسه انجام بیهوشی بیمار توسط متخصص بیهوشی انجام میشود.دستمزد متخصص بیهوشی نیز از عوامل دیگری است که به مبلغ هزینه عمل بینی می افزاید.
۴-نوع جراحی انجام شده
فرم و نوع بینی و اقداماتی که باید بر روی آن انجام شود بر روی هزینه جراحی بینی تاثیر گذار است. هر میزان که جراحی یک بیمار متقاضی پیچیده تر باشد به همان میزان زمان بیشتری نیاز است تا جراحی بینی انجام گردد و به همین منظور مبلغ هزینه عمل بینی نیز بیشتر می شود.
بدون دیدگاه