انواع رینوپلاستی

انواع رینوپلاستی : جراحی زیبایی بینی یا جراحی رینوپلاستی، شکل، اندازه و تقارن بینی شخص را بهبود می بخشد و نسبت به سایر اجزای صورت تناسب ایجاد می نماید. هنگامی که توسط یک جراح زیبایی ماهر و با تجربه رینوپلاستی انجام شود بیماران متوجه می شوند که ظاهر کلی آنها بهبود یافته است. بینی شخص به همان فرمی که دوست دارد شکل می گیرد و کاملا طبیعی به نظر می رسد.

انواع رینوپلاستی

انواع رینوپلاستی چیست

رینوپلاستی انواع مختلفی را در بر گرفته که به هر کدام از آن ها به اختصار اشاره می شود.

رینوپلاستی نژادی یکی از این انواع رینوپلاستی می باشد؛ از آنجا که بینی نژاد های مختلف ظاهر منحصر به فردی برای خود دارد از روش های جراحی زیبایی مختلفی برای اعمال زیبایی این نژاد ها استفاده می شود و در حین عمل سعی بر حفظ ویژگی های منحصر به فرد نژاد ها همراه با ترمیم می باشد.

۱-رینوپلاستی کاهشی نوع دیگری از انواع رینوپلاستی است که بیشتر بر روی پل بینی، نوک بینی و سوراخ بینی بیش از حد پهن انجام شده و پزشک برای زیباتر شدن ظاهر فرد قسمتی از استخوان و یا غضروف را حذف می کند.

۲-یکی دیگر از انواع رینوپلاستی ، رینوپلاستی افزایشی است. رینوپلاستی افزایشی برای مواردی است که پزشک از پیوند بافت و استخوان برای ایجاد پل بینی و یا نوک بینی بهره می گیرد.

۳-اگر بیمار طی حادثه ای بخشی از بینی خود را از دست بدهد، از رینوپلاستی ترمیمی استفاده می شود. اگر ظاهر و عملکرد بینی به طور هم زمان مورد هدف واقع شود از رینوپلاستی پس از ضربه برای انجام عمل استفاده می شود.

مزایای انواع رینوپلاستی

انواع رینوپلاستی

بدون شک بینی در بین اجزای صورت بیشترین تاثیر را در زیبایی فرد دارد و به همین سبب در بین انواع عمل جراحی بینی با بیشترین طرفدار مواجه می باشد.

جراحی بینی می تواند مزایایی چون رفع حالت نا متقارن بینی، اصلاح سوراخ های بینی، متناسب ساختن بینی با اجزای صورت، رفع قوز در بینی و بهبود بخشیدن به نیم رخ صورت، تغییر عرض بینی متناسب با سوراخ های بینی داشته باشد.

انواع رینوپلاستی به طور کلی به دو صورت داخلی و خارجی انجام شده و سعی در انجام کمترین شکاف و جراحت در پوست دارد و تمامی این ها با نظر پزشک متخصص وبسته به نوع عارضه صورت می گیرد.

رینوپلاستی بینی گوشتی

یکی از اجزاء بسیار مهم بینی پوست آن است. پوست علاوه بر پوشاندن ساختمانهای زیر آن تعیین کننده اصلی نوع گوشتی یا غیر آن است. اگر چنانچه پوست ضخیم باشد بینی به اصطلاح بینی گوشتی و در غیر اینصورت غیر گوشتی است. شکل گیری بینی درینوپلاستی  بینی های گوشتی با کار روی بافت سخت یعنی استخوان و غضروف انجام میگیرد و اصولا هیچگونه دستکاری در پوست صورت نمی پذیرد. در پوست از بسیار ضخیم گاهی مقداری از بافت چربی آزاد ممکن است برداشته شود ولی به هیچ وجه نباید خود پوست نازک شود چون احتمال آسیب به آن و در آینده بد شکلی شدید بینی بسیار زیاد است. متأسفانه ترمیم این اشکالات بسیار مشکل و گاهی غیر ممکن است.

گرافت گذاری در جراحی بینی گوشتی

انواع رینوپلاستی

گرافت به معنی برداشت غضروف از تیغه بینی یا جاهای دیگر خود فرد و قرار گیری در بینی می باشد.به دلیل اینکه غضروف ها و استخوان های تشکیل دهنده ساختمان بینی های گوشتی بسیار نازک بوده، از استحکام کافی برخوردار نبوده و نوک این نوع از بینی ها بیشتر دارای بافت گوشتی است تا بافت استخوانی، نمی توان تغییرات زیادی را بر روی ساختمان این بینی ها اعمال کرده و آن ها را دستکاری کرد.

به همین دلیل جراحان متخصص  بینی از تکنیک گرافت گذاری در جراحی بینی های گوشتی بهره می گیرندگرافت ها انواع مختلفی دارند که پرکاربردترین این گرافت ها به دلیل عدم بروز حساسیت ناشی از استفاده آن ها، اتوگرافت می باشد.اتوگرافت به این دلیل که از بدن خود فرد و از غضروف های بینی یا دنده بیمار گرفته می شود در بیمار حساسیت ایجاد نمی کند.

استفاده از گرافت در عمل رینوپلاستی  بینی گوشتی کاربرد و مزایای زیر را دارد

۱-مستحکم نمودن نوک بینی و جلوگیری از افتادگی آن
۲-کاهش پهنی نوک بینی
۳-بالا کشیدن نوک بینی
۴-بینی های زینی شکل و دفرمه

آیا هر بینی ای که قسمت پایینی بزرگی دارد بینی گوشتی محسوب می شود

این دقیقا اشتباهی است که اکثر مردم مرتکب می شوند.یعنی بینی غضروفی را با گوشتی اشتباه می گیرند. بینی غضروفی در معاینه وبا فشار انگشت به سختی فرو می رود حال آنکه بینی گوشتی به راحتی فرو می رود.

ورم بعد از رینوپلاستی بینی گوشتی

انواع رینوپلاستی
تورم پس از عمل رینوپلاستی بینی گوشتی امری طبیعی می باشد، امکان دارد این تورم با کبودی همراه باشد.این کبودی ممکن است خفیف یا شدید باشد و در اطراف چشم ها و زیر گونه ایجاد شود.اندازه و مقدار کبودی و ورم به تغییراتی که جراح در حین رینوپلاستی بینی گوشتی انجام داده است و جنس پوست بینی و استخوان های بینی بستگی دارد.

تزریق آمپول کورتون بعد از عمل رینوپلاستی بینی گوشتی

ورم بینی های گوشتی بعد از جراحی  رینوپلاستی به دلیل اینکه پوست آن ها بسیار ضخیم است بیشتر از بینی های استخوانی بوده و مدت زمان لازم برای فروکش کردن ورم این نوع از بینی بیشتر از بینی های استخوانی می باشد.

لازم به ذکر است که از بین رفتن ورم بینی های گوشتی در بیماران مختلف نیز با هم متفاوت بوده و به میزان ایرادات بینی و ویژگی های بدن هر فرد بیمار بستگی دارد.کاهش ورم بینی دارای پروسه تقریباً مشخصی است، در صورتی که بعد از گذشت ۶ ماه مقدار قابل توجهی ورم در بینی فرد باقی مانده باشد و تورم بینی کاهش محسوسی نداشته باشد با صلاح دید پزشک معالج  می توان در بینی بیمار  آمپول کورتون تزریق کرد که در کاهش ورم بینی موثر می باشد.

انواع رینوپلاستی

باید دانست که بینی های گوشتی مستعد به وجود آوردن بافت اضافه است. لذا اگر جراح تشخیص دهد که بینی فردی درحال بوجود آوردن بافت اضافه است می تواند از هفته دوم بعد از عمل بینی ، کورتون را تزریق نموده و هر دو هفته هم آن را تکرار نماید. ممکن است به طور کلی ۳ الی ۴ بار نیاز به تکرار باشد.این کورتون، موضعی تزریق خواهد شد و عوارض کلی مثل پوکی استخوان و… نخواهد داشت. در صورتیکه متخصص مربوطه آن را تزریق نماید عوارض موضعی هم گریبان گیر بیمار  نخواهد بود.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.