جراحی سینه

تجربه نشان داده است که جراحی سینه، چه جراحی عملکردی و چه جراحی زیبایی، می‎تواند به خانم‎ها کمک کند تا احساس سلامت و اعتماد‎به‎نفس بیشتری داشته باشند. امروزه به دلایل مختلفی ممکن است این جراحی انجام شود.

برخی از خانم‎ها از کوچک بودن سینه‎های خود رضایت ندارند و تمایل دارند با ایمپلنت یا کاشت پروتز به بزرگ‎تر شدن سایز آن کمک کنند. برخی دیگر از بزرگ بودن سینه‎های خود ناراحت هستند و درخواست می‎کنند به روش‎هایی مانند لیپوساکشن یا جراحی باز برای کوچک‎تر شدن آن‎ها اقدام شود.

در این میان خانم‎هایی نیز هستند که به‎دلیل افزایش سن یا شیردهی دچار افتادگی سینه می‎شوند و برای بهبود این وضعیت حاضر به انجام جراحی باز لیفت سینه هستند. متاسفانه برخی از خانم‎ها بعد از درمان سرطان و برداشتن بخشی از بافت سینه یا کل آن به انجام جراحی بازسازی سینه نیاز دارند. در ادامه به جزئیات هرکدام از این روش‎ها اشاره خواهیم کرد.

جراحی افزایش سایز سینه

بزرگ کردن اندازه سینه‎ها می‎تواند به خانم‎ها کمک کند تا ظاهری متناسب‎تر داشته باشند. معمولا جراحان پلاستیک این کار را با استفاده از کاشت پروتزهای سینه نمکی یا سیلیکونی طی یک تا سه ساعت انجام می‎دهند.

نکته قابل توجه اینجاست که در صورت افتادگی سینه، می‎توان به‎صورت همزمان از جراحی لیفت سینه نیز بهره‎مند شد. هم‌چنین می‌توان از تکنیک‌های پیوند چربی برای افزایش ظاهر طبیعی سینه استفاده کرد.

برخلاف باور عموم افراد، کاشت پروتز در روند انجام آزمایش‌های غربالگری‎ مانند ماموگرافی تداخلی ایجاد نمی‎کند. با وجود نتایج دائمی این نوع جراحی سینه، اگر بارداری و افزایش سن اندازه و شکل پروتزها را تغییر ‌دهند، می‎توان برای انجام جراحی مجدد اقدام کرد.

جراحی کاهش سایز سینه

داشتن سینه‎های بیش‎ازحد بزرگ می‎تواند باعث احساس درد در ناحیه شانه و گردن، بروز بثورات پوستی و مواجهه با سایر محدودیت‎های سبک زندگی برای خانم‎ها شود. در چنین شرایطی، کوچک کردن سایز سینه‎ها با برداشتن بافت اضافی واقعا موثر است.

کاهش سایز سینه به روش‎های مختلفی انجام می‎شود. یکی از رایج‎ترین روش‎ها ایجاد یک برش لنگرمانند در اطراف هاله یا نوک پستان است. معمولا طول برش براساس سایز و شکل اولیه سینه و نتایج مورد انتظار متغیر است.

در نهایت به کمک دستگاه لیپوساکشن و جراحی باز چربی، بافت غده‌ای و پوست اضافی برداشته می‎شوند. کل این روند حدود سه ساعت طول می‎کشد و بیمار می‎تواند همان روز به منزل بازگردد.

اگر قصد بارداری مجدد دارید و می‎خواهید به فرزند خود شیر دهید، توصیه می‎کنیم جراحی تغییر سایز سینه را به بعد موکول کنید. زیرا ممکن است باعث اختلال در فرآیند شیردهی شود.

جراحی سینه - دکتر وفائی

جراحی لیفت سینه

افزایش سن و کاهش وزن می‎توانند باعث افتادگی یا شل شدن سینه‎ها شود. لیفت سینه با برداشتن پوست اضافی و برگرداندن نوک پستان به موقعیت طبیعی‎تر، شکل سینه‎ها بهبود می‎بخشد.

لیفت سینه یک عمل زیبایی در نظر گرفته می‎شود و ممکن است تحت پوشش بیمه قرار نگیرد، مگر اینکه از آن برای بهبود تقارن یا بازسازی سینه بعد از لامپکتومی (تخلیه بخشی از بافت سینه) یا ماستکتومی (برداشتن کامل یک یا هر دو سینه) استفاده شود. گاهی اوقات می‎توان این روش را با جراحی بزرگ کردن سایز سینه ترکیب کرد.

جراحی سینه - دکتر وفائی

جراحی بازسازی سینه پس از سرطان

پس از برداشتن یک یا هر دو سینه، خانم ممکن است تمایل به جراحی سینه برای بازسازی داشته باشد تا حس زنانه خود را حفظ کند. اگرچه انواع روش‌های بازسازی می‎توانند پوست، چربی و دیگر بافت‌ها را به قفسه سینه منتقل کنند، اما در مواردی مثل ماستکتومی نیاز به کاشت پروتز آماده برای بازگرداندن بافت سینه به اندازه مورد نظر نیز است.

معمولا یک تیم مراقبتی شامل جراحان پلاستیک، جراحان انکولوژیست و متخصصین داخلی روی این فرآیند کار می‎کنند تا آخرین مراقبت‎های مربوط به سرطان سینه را به بیماران ارائه دهند.

جراحی رفع مشکلات تکاملی بافت سینه

در دختران نوجوان و در حال رشد، سینه‎ها ممکن است نامتعادل یا به شکلی غیرعادی به نظر برسند. این مساله می‎تواند برای آن‎ها ناراحت‎کننده باشد.

خوشبختانه جراحان پلاستیک می‎توانند با همکاری پزشکان اطفال یک طرح جامع برای رفع این مشکل ایجاد کنند. معمولا منتظر می‎شوند تا سینه‌ها به رشد کامل برسند و سپس با یک جراحی سینه مناسب کمک می‎کنند تا ظاهری طبیعی پیدا کنند.

مشاوره رایگان برای جراحی سینه

آگر میخواهید برای جراحی سینه اقدام کنید و نمی‌دانید از کجا و چگونه اقدام کنید، سوالات زیادی در رابطه با جراحی سینه دارید و پاسخی برای آنها در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی پیدا نمی‌کنید، خیلی ساده می‌توانید با مطب دکتر وفائی تماس بگیرید و مشاوره رایگان قبل از عمل دریافت کنید.

  • آدرس:سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی، مجتمع پایدار، طبقه ۵ واحد ۵۰۵

آیا جراحی سینه عوارض دارد؟

خانم‎هایی که جراحی سینه به‎خصوص کاشت پروتز انجام می‌دهند، بهتر است بدانند که در حدود یک درصد از جراحی‎ها منجر به بروز عوارض می‌شوند و به‎ندرت نیاز به برداشتن پروتز دارند.

تجربه نشان داده است خانم‎هایی که پس از کاشت پروتز سینه دچار عوارض می‎شوند، یک سری علائم غیراختصاصی و تاحدودی مبهم را تجربه می‎کنند که در مجموع به‎عنوان بیماری ایمپلنت پستان شناخته می‎شوند. از این علائم می‎توان به اضطراب، افسردگی، خستگی مزمن، خشکی دهان، خشکی چشم، ناراحتی دستگاه گوارش، ریزش مو، سردرد، درد مفاصل یا عضلات، مشکلات پوستی و تغییرات قابل توجه وزن اشاره کرد.

جالب است بدانید که گاهی این علائم نشان‎دهنده اختلالات خودایمنی یا هورمونی هستند و در اصل ارتباطی با جراحی سینه ندارند. از عوارض موقت جراحی سینه که اغلب در همه جراحی‎ها در اثر بیهوشی، انعقاد خون یا واکنش آلرژیک بروز می‎کنند، می‎توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درد و خونریزی
  • تورم و کبودی
  • تغییر رنگ پوست
  • ماندن جای زخم
  • آسیب به اعصاب و عضلات ناحیه سینه
  • تورم غدد لنفاوی در بافت سینه
  • عدم تقارن در ظاهر سینه‎ها

خوشبختانه عوارضی مانند درد، خونریزی، تورم، کبودی و ماندن جای زخم به‎مرور به‎صورت طبیعی طی ۱۰ تا ۱۴ روز برطرف می‎شوند.

مطمانا مراجعه شما به یک جراح پلاستیک و زیبایی متبحر و یک کلینیک زیبایی مجهز می‎تواند خطر بروز عوارضی مانند عدم تقارن در ظاهر سینه‎ها، آسیب به اعصاب و عضلات ناحیه سینه و تورم غدد لنفاوی را کاهش دهد. پیشنهاد ما به شما مراجعه به دکتر وفائی به‎عنوان بهترین پزشک جراحی سینه تهران است.

هزینه جراحی سینه

اصولا این مساله به عوامل مختلفی مانند نوع جراحی سینه و میزان مهارت جراح پلاستیک بستگی دارد. می‎توانید در این زمینه با کلینیک زیبایی دکتر وفائی تماس بگیرید. تیم پشتیبانی کلینیک در همه حال آماده پاسخگویی به شما هستند.

جراحی سینه - دکتر وفائی

سخن آخر

بنابراین، جراحی سینه به بهبود تقارن، سایز و شکل طبیعی سینه‎ها کمک می‎کند و در بازسازی بافت پس از لامپکتومی یا ماستکتومی موثر است. مشورت با جراح کمک می‎کند تا متوجه بشوید که کدام روش برای شما بهترین است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *